Kyla Ross Familia, Etnia, Harremanen egoera, Olinpiar Jokoak, Errekorra, 2017

Zer Film Ikusi?

Arenan legeak aurkako mugimenduak egiten saiatzen denean barra irregularrak, balantza habea edo zoruko ariketak izan, Bravo jasotzen du! ikusleengandik. Kyla Ross Olinpiar Urrezko domina irabazi zuen taldekako proba batean, non bere taldea ezin hobea izendatu eta 'Fierce Five' izenez ezizena izan zen. Bere ospetsuan, urrezko domina lortu zuen Munduko Txapelketan, bost urrezko domina Pacific Rim Txapelketan, hiru urrezko domina Txapelketa Nazionalean eta Kyla Ross Familia, Etnia, Harremanen egoera, Olinpiar Jokoak, Errekorra, 2017

Arenan legeak aurkako mugimenduak egiten saiatzen denean barra irregularrak, balantza habea edo zoruko ariketak izan, Bravo jasotzen du! ikusleengandik. Kyla Ross Olinpiar Urrezko domina irabazi zuen taldekako proba batean, non bere taldea ezin hobea izendatu eta 'Fierce Five' izenez ezizena izan zen. Bere ospetsuan, urrezko domina lortu zuen Munduko Txapelketan, bost urrezko domina Pacific Rim Txapelketan, hiru urrezko domina Txapelketa Nazionalean eta bi urrezko domina NCAA Txapelketan.

Fierce Five aurretik, bitartean eta ondoren:

'Fierce Five' Londresko 2012ko Udako Olinpiar Jokoetan parte hartu zuen taldea izan zen eta ezin hobea izendatu zuten, gertuen dagoen aurkariari urrezko domina kendu baitzion 20 puntu baino gehiagorekin. Kyla Ross, 20 urtekoa, 'Fierce Five' taldeko kideetako bat izan zen, eta baita ere Gabby Douglas (21), McKayla Maroney, 21 Aly Raisman, 23 eta Jordyn Wieber, 22. Bere amak dioen bezala, oso neska indartsu gisa jaio zen. indar askorekin eta 3 urterekin hasi zen gimnasia.

Barra irregularrak, Balance Beam eta Floor ariketetan aditua den Kyla Rossek urrezko domina irabazi zuen 2012ko Londresko Olinpiar Jokoetan bere taldearekin, non 183.956ko puntuazio konbinatua lortu zuten. 22annd2016ko otsailean, Rossek eliteko gimnasiatik erretiroa hartu zuela iragarri zuen Kaliforniako Unibertsitatean bere gimnasia unibertsitatean kontzentratzeko. Bere unibertsitateko gimnasia-erregistroak berez hitz egiten du bere debutean lehen postuan jarri baitzen eta 2017ko Pac-12 Txapelketan bere lehen 10 perfektua lortu baitzuen.

Zein da Kylaren egungo harreman-egoera?

Unibertsitateko gimnastak zaleak zur eta lur utzi zituen arean egindako emanaldiarekin, baina zer gertatzen da bere bizitza pertsonalarekin, ba al dago zerbait bere bizitzan?

Bada, bere bizitza pertsonala ez da lehiaketan egindako emanaldiak bezain apartekoa, eta bere harreman egoera mozorrotuta mantentzea aukeratzen du. Gutxitan ikusten da mutil batekin, bere lankide eta lagunekin izan ezik. Kylaren Twitter kontua ere uzkur dago edozein mutilekin hitz egiteari buruz.

Orain arte, agian ezkongabea da eta ez du mutil-lagunik. Gimnasta gisa bere trebetasunak hobetzen pasatzen du eta abantaila berri bat ekartzen du.

Ederrak ezkontza-proposamen ugari jasotzen ditu etengabe hazten ari diren zaleen eskutik, baina korapiloa lotzeko erabakia bere esku dago eta ez beste inor.

Ere gustatuko litzaizuke: Ariana Berlin Familia, Auto istripua, Gimnasta, Olinpiar Jokoak, Ezkonduta, Senarra